A Bocskai cukrász tanulói közül Mészner Viktória arany-, Varga Éva Teréz ezüstérmet, még Borsos Bence szakács szakmában ezüstérmes helyezést ért el, Jenei Gábor ugyanebben a kategóriában diplomajutalomban részesült.

Kisújszálláson rendezték meg 2016. december 3-án az V. Illéssy Gasztro Kupát, ahol ezúttal 22 iskola 110 versenyzője mérte össze tudását.

Fotó: BSZC

Fotó: BSZC

A BSZC Bocskai István Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája összesítésben a rendkívül előkelő 3. helyet szerezte meg, ami a népes mezőnyt figyelembe véve jelentős teljesítmény. – tájékoztatta hírportálunkat Harsányi István, tagintézmény-vezető.

 

Fotó: BSZC

Fotó: BSZC

A tanulók jól szerepelnek a nívós szakmai vetélkedőn. Természetesen idén sem maradtak el a sikerek. A versenyt gondos és körültekintő, hosszas felkészítés előzte meg. A befektetett munka ezúttal is meghozta gyümölcsét. A bocskaisok több kategóriában maguk mögé utasították a népes mezőnyt.

A rendkívül nagy precizitást és kézügyességet igénylő kakaófestés versenyszámban a Bocskai cukrász tanulói közül Mészner Viktória arany-, Varga Éva Teréz pedig ezüstérmet szereztek.

Fotó: BSZC

Fotó: BSZC

Az iskola pincérei szintén 1. helyezést értek el a versenysorozatban. A győztes csapat tagjai: Hódos Katalin és Karacs Nikolett voltak.

Fotó: BSZC

Fotó: BSZC

Borsos Bence szakács szakmában ezüstérmes helyezést ért el, Jenei Gábor ugyanezen kategóriában diplomajutalomban részesült.

Fotó: BSZC

Fotó: BSZC

A diákok sikeréhez a lelkes felkészítő pedagógusok tették hozzá azt a pluszt, ami a kiváló eredmények megszületéséhez hozzájárult.

 

Felkészítő tanárok: Bese Gyula, Kiss Sándor, Majzer Zoltán, Máténé Hódos Emma

Facebook