Idén 12. alkalommal szervezték meg a Hungarospa Alkotótábort november 20-24 között. A sajtó számára csütörtökön mutatták meg alkotásaikat a művészek.

HIRDETÉS


A több mint egy évtizede indult tábort első alkalommal a Hugarospa Thermal Hotel átadásakor szervezték. A sajtó számára is itt mutatták meg az alkotók munkáikat. Idén 7 alkotó vett részt az alkotótáborban, akik ezúttal is két képet készítettek – mondta el hírportálunknak a tábor vezetője, Csapláros László.  A festőművészek: Barnóczky György, Bán Tibor, Bimbó Tamás, Kiss Karola, Zagyva Vakik Sándor, Szepesi Andor, Póka György

„Csendélet és tájkép” témakörökben alkottak a művészek, különböző technikákkal. Varga Katalin, a Hungarospa Zrt. szolgáltatási igazgatója elmondta, hogy ezeket az alkotásokat elsősorban a gyógyfürdő bővítéseként átadott új vendégváróban szeretnék elhelyezni, amivel még inkább javítják a vendégek hangulatát és az összképet.

A nagyközönség is láthatta a táborban készült alkotásokat, hiszen már két alkalommal szerveztek kiállítást az itt készült alkotók képeiből a Kulturális Központban.

Az eddigi alkotásokat korábban is a fürdőkomplexum különböző helyiségeiben helyezték el, hogy bárki megcsodálhassa a művészek keze munkáját.

KÉPGALÉRIA

DSC 0001
« 1 A 20 »
Facebook