Rólunk

Kedves Látogató! Köszönjük, hogy néhány percben időt szakít arra, hogy bővebben tájékozódjon a Szoboszló Sound hírportálról.

Nevünk nem ismeretlen a szoboszlói köztudatban, hiszen több éve számolunk be a várost érintő hírekről és az itt rendezett eseményekről online felületünkön. Felgyorsult világunkban egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy helyi szinten is biztosítsuk az információáramlást, méghozzá olyan felületeken és csatornákon mely az országos médiára jellemző. Ezen igényt kielégítve újítottuk meg weboldalunkat, ahol látogatóink egy letisztult és egyszerűsített dizájn keretében könnyen megtalálják a friss híreket, illetve programajánlókat.

  • Galéria menüpontunkban – a tőlünk megszokott módon – fényképeket találhat egyes eseményekről.
  • Facebook felületünkön továbbra is ízelítőt kaphat a weboldalunkon található cikkekből.
  • Youtube csatornánkon videó tartalmak segítik a szélesebb körű tájékozódást.
  • Kilátó menüpontban megyei és országos esetenként külföldi hírek olvashatóak, melyek kapcsolódhatnak városunkhoz.

A Szoboszló Sound hírportál célja, hogy hitelesen és tényszerűen számoljon be Hajdúszoboszló történéseiről és tájékoztassa a lakosságot a körülötte lévő eseményekről.  Médiumunk továbbra is egy független magánkezdeményezés, mely a lehető legszélesebb körben kívánja informálni olvasóit, elsősorban a hajdúszoboszlói mindennapokkal kapcsolatban.

Ha Önnek is van híre vagy bármilyen információja, akkor ossza meg velünk és küldje el szerkesztőségünkhöz a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikére.

logo

CIKKAJÁNLÓ


Ma 2019. október 24. (csütörtök) van.
Mai névnap: Salamon
Holnap névnap: Blanka, Bianka


HIRDETÉSHIRDETÉS

Hajdúszoboszló – CityGuide

Hajdúszoboszló – CityGuide

Programajánló


HIRDETÉSPARTNEREINK